Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του ΕΒΕ Λευκωσίας για τη Διαδοχή των Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε  το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας με τίτλο "Family Business Succession: Transferring wealth from Generation to Generation", η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2026. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας ως επίσημο χορηγό την Τράπεζα Κύπρου και υποστηρικτή την C Business Advisors.

Ο διακεκριμένος προσκεκλημένος ομιλητής, κ. Benjamin Vetterli (Senior Family Advisor της LGT Private Banking Ελβετίας για Ultra High Net Worth Individuals), μοιράστηκε την πολύτιμη εμπειρία του και ανέλυσε πρακτικές στρατηγικές για τη διακυβέρνηση, τον σχεδιασμό της διαδοχής, καθώς και τη διατήρηση της οικογενειακής συνοχής και των αξιών.  

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με σύντομες παρεμβάσεις τους οι κ.κ. Μιχάλης Μουσιούττας (Πρόεδρος ΕΒΕ Λευκωσίας ), Γιώργος Μούντης (C Business Advisors) και Ζήνων Παπαφιλίππου (Τράπεζα Κύπρου), ενώ ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, την οποία κατεύθυνε  με επιτυχία  η κ. Νατάσα Πηλείδου, πρώην Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου  και Βιομηχανίας. Την εκδήλωση  συντόνιζε ο κ. Ανδρέας Αντωνιάδης, Γραμματέας/Διευθυντής του Επιμελητηρίου Λευκωσίας.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της σημαντικής διοργάνωσης. Το Επιμελητήριο Λευκωσίας δηλώνει ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε αποτελεσματικές και εποικοδομητικές παρεμβάσεις στο δημόσιο διάλογο για την προώθηση του επιχειρείν και τη συνεχή στήριξη των μελών του.