ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2017
12/10/2017
Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λευκωσίας

 Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

 
Κατά τη συνέλευση ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Στέλιος Αναστασιάδης θα αναφερθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτεύουσας καθώς και στην πορεία της οικονομίας και του επιχειρείν. 
 
Εκτενή αναφορά θα κάνει στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της Λευκωσίας, μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Προέδρου Αναστασιάδη για έργα στην πρωτεύουσα, τα οποία θα δώσουν νέα πνοή στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή της πρωτεύουσας.
 
Ακόμη, θα αναφερθεί και σε τρία σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λευκωσία, τα οποία δεν της επιτρέπουν να αναπτυχθεί με γρηγορότερους ρυθμούς.
 
Τη Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας                                κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης.
 
Την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Αρχηγοί κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Ανώτερα Στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας, επιχειρηματίες και μέλη.